top of page

Hi. Ik ben Kristof.

profielfoto.jpeg

Met een moeder met bloemistenopleiding en een vader met jarenlange carrière in de groensector als chef groendienst was er al van jongs af interesse in de groensector. Een opleiding moderne
wetenschappen veranderde al snel in een richting tuinbouwtechnieken met het oog op hogere studies tuin- en landschapsarchitectuur te Gent omdat daar mijn hart lag (en nog steeds ligt).


Het creëren van nieuwe, unieke projecten zorgt telkens weer voor een uitdaging en het geeft nog heel wat voldoening om de ideeën uit te zien groeien tot mooie totaalprojecten waar de klant nog jaren van geniet. De passie zorgt er ook voor dat ik alles uit de kast haal voor elk project om zo elke klant te verrassen en een tuinontwerp te maken die perfect bij hen aansluit.


Naast een diploma is ervaring ook zeker een meerwaarde. Naast mijn stages en lezingen gedurende mijn schoolperiodes heb ik ook ervaring in tuinaanleg en onderhoud en is er ook steeds een honger naar nieuwe ontwikkelingen in de groensector. Deze kennis en expertise deel ik graag met jou als tuinarchitect.

bottom of page